HEMLÄNGTAN
-  OM DRÖMMAR OCH HUSKÄRLEK
 

Hej kära Kulturtant, och varmt välkommen in hit! Du har nu hamnat på hemsidan om min senaste bok, som min trädgårdsvän Eva, i den lilla, lilla stugan där nere vid älven, säger är för just kulturtanter

Provläs (om du vill) genom att klicka pa boken! Beställ den sedan här, (om du vill), till nätets bästa pris (226 kr. inkl. frakt), så har du den om ett par dagar!TILL BUTIKENandra rÖster om boken

En inspirerande berättelse där associationerna får vindla fritt och drömmarna inte bara utforskas, utan faktiskt kommer till liv och blir verklighet. Jag tror att det är många som går omkring och bär på antingen en lite odefinierad längtan till något annat – bort, hem, ut på äventyr – eller på en mer konkret längtan efter ett annat liv, ett annat sätt att bo och leva."

Therese Widenfjord


"Man lockas att se huset med dina ögon och det är spännande. Blir aldrig ointressant. Du hittar vinklar, ljus och motiv som ingen annan. Både i texten och i bilderna."

Tomas Jansson


 ”Nu har jag läst hela boken! Och jag vill göra det igen! Flera gånger... Den är så fin, mjuk, intressant, full av skönhet, inspiration, jordnära...Fint att läsa om delar av ditt liv... ”

Emma Alvhjärta


"Vilken fin bok! Jag tror att huset dömde om dig också: längtade efter att bli bebott och omhändertaget av någon med sådan omsorg. 

En bok som inspirerar till att drömma kreativt – inte så mycket som flykt – att verkligen brodera ut drömmen ... för att se den falla ut i verkligheten. Lika mycket en inspiration till att vårda en plats, en trädgård, ett hem, ett hus. 

Jag tycker mycket om de praktiska råden hur en såpor ett trägolv, sätter in vinterglas, gör rent en gammal madrass. Kärleken till de där vardagliga detaljerna en rör vid varje dag: en strömbrytare i bakelit, en nött dörrknopp och de bevarade linoleumgolven. 

Bilderna är heelt underbara!"

Ebba Hammarskiöld


”Idag har jag känt mig trött och slut och haft svårt att få ro. Så jag tog fram din bok och läste i den både vid frukost och nu vid lunch. Vid båda tillfällena blir jag så avslappnad och fylld av en sån härlig känsla av frid. Du har verkligen en uppgift att fylla med den här boken!” 

Josefin Lennartsson

EN TIDLÖS BOK ATT BEHÅLLA. 
EN VACKER BOK ATT GE BORT.

Varukorg