en bok


-HEM-
LÄNGTAN

 om drömmar och huskärlek 


DET HÄR ÄR BOKEN FÖR ALLA OSS SOM LÄNGTAR HEM! 

Mitt hus skulle ligga inbäddat i en trädgård och det skulle ha vackra fönster. Det jag främst längtade efter, var min egen plats på jorden. Med ojämn konstnärslön och det liv jag förde i förorten, kändes dock drömmen om huset omöjlig. Men, det skulle visa sig att jag hade fel! En bister dag i oktober, kliver jag av bussen i Torp med nyckeln till mitt eget hus i handen ...  

Varmt välkommen in i denna bok; in bland tankarna om huset, livet och skönheten! 

(nätets lägsta pris: 226 kronor, inkl. frakt)


KLICKA PÅ BOKEN FÖR ATT PROVLÄSA NÅGRA SIDOR!

Under arbetets gång har denna bok hetat både "Huset", "Husfilosofi" och "Livet i Lekstugan".

Hemlängtan - om drömmar och huskärlekKlicka på bilden här under
för att se en trailer om min bok!


SÅ HÄR SÄGER LÄSARNA

"En inspirerande berättelse där associationerna får vindla fritt och drömmarna inte bara utforskas, utan faktiskt kommer till liv och blir verklighet. Jag tror att det är många som går omkring och bär på antingen en lite odefinierad längtan till något annat – bort, hem, ut på äventyr – eller på en mer konkret längtan efter ett annat liv, ett annat sätt att bo och leva.
Therese Widenfjord

"Man lockas att se huset med dina ögon och det är spännande. Blir aldrig ointressant. Du hittar vinklar, ljus och motiv som ingen annan. Både i texten och i bilderna."
Tomas Jansson

”Nu har jag läst hela boken! Och jag vill göra det igen! Flera gånger... Den är så fin, mjuk, intressant, full av skönhet, inspiration, jordnära...Fint att läsa om delar av ditt liv... ”
Emma Alvhjärta


"Efter att ha läst boken en andra gång tror jag kanske att konstnären är något viktigt på spåren – det är inte huset eller den korrekta tekniken i renoveringen som är i fokus – utan livet som skapas i rummen. Jag tar med mig den hoppfulla tonen till min egna andliga hemlängtan."
Tidningen DAGEN 

Läs hela recensionen här

"Vilken fin bok! Jag tror att huset dömde om dig också: längtade efter att bli bebott och omhändertaget av någon med sådan omsorg. En bok som inspirerar till att drömma kreativt – inte så mycket som flykt – att verkligen brodera ut drömmen ... för att se den falla ut i verkligheten. Lika mycket en inspiration till att vårda en plats, en trädgård, ett hem, ett hus. Jag tycker mycket om de praktiska råden hur en såpar ett trägolv, sätter in vinterglas, gör rent en gammal madrass. Kärleken till de där vardagliga detaljerna en rör vid varje dag: en strömbrytare i bakelit, en nött dörrknopp och de bevarade linoleumgolven. Bilderna är heelt underbara!"
Ebba Hammarskiöld

”Din bok är så vacker, vackert skriven och vackert formgiven med alla fina foton. Jag läser den sakta, för det är just en bok som måste smakas av långsamt, så man kan reflektera och njuta av varje mening.”-
Kerstin Melin

”Jag sträckläste din husbok. Den var helt underbar å inspirerande att ta in. Och hoppingivande och tårarna rann..."
Arne Gren

”Idag har jag känt mig trött och slut och haft svårt att få ro. Så jag tog fram din bok och läste i den både vid frukost och nu vid lunch. Vid båda tillfällena blir jag så avslappnad och fylld av en sån härlig känsla av frid. Du har verkligen en uppgift att fylla med den här boken!”
Josefin Lennartsson


"En härlig och vacker bok som berör, och beskriver just den hemlängtan jag har. Läste hela boken genast jag fick den i min hand. ––– Tack igen för den vackra boken som kändes som skriven just till mig."
Anna Dahlén


"Eftersmaken är fin! Som ett fruktigt och mustigt vin."
Agneta Gunneling Geijer


"Jag hoppas Olga lyckas med marknadsföringen av boken – det är inte lätt för ett litet förlag – så att Hemlängtan. Om drömmar och huskärlek får den stora läsekrets den förtjänar."
Tidningen Wermlandiana

Läs hela recensionen här


KLICKA HÄR
OCH KÖP!


Här finns boken till nätets lägsta pris: 226 kronor, inklusive frakt och moms.

Önskar du ha boken NU? Köp den från någon av mina återförsäljare!

Varukorg