,

   1

 

DET SKA VARA NÅGON MENING !

 

Visst är det bra att fråga sig varför man gör det ena eller andra? Som här på internet tillexempel som det finns så mycket att göra och lägga sin tid på! För egen del har jag efter många år valt att använda mig av följande sociala medier.

TWITTER
Har du lagt märke till att (nästan) det första du möts av på min hemsida är ett litet "tweet" tillsammans med en bild? Så är det för att jag vill att hemsidan alltid skall ge dig något nytt; för att den skall kännas levande!
Här skriver jag små iaktgelser och reflexioner - ibland flera gånger om dagen. Ibland delar jag länkar till sådant jag tyckt om. Nedan ser du vad jag skriver i detta ögonblick. Skrolla gärna neråt och titta på mina twitter-tankar en stund! 

PINTEREST
Pintersest använder jag för mitt nöjes skull. Jag inspireras av bilder. Följ mig gärna! Gillar du mig, kommer du att ÄLSKA min bildsamling!

FACEBOOK
Du får hemskt gärna följa mig på Facebook. Och du får hemskt gärna sprida mig där till de av dina vänner som du tror kan vara intresserade. För det är liksom DET som är min förhoppning med mitt fb-användande - att spridas. Reklam, liksom.  Allra helst vill jag dock att du följer mig här på hemsidan ;-)

LINKED IN
Jag finns också med på Linked In. Det är väl bra att vara det antar jag, men jag har inte alls satt in mig i det... 


 

Den översta bilden togs av Nathalie vid ett barnkalas där jag visar barnen ett porträtt av Karlsrads domprost som jag då höll på att arbeta med.

m