Röster om I min Pappas Himmel

"Språket är så osentimentalt sentimentalt...

att en läsare måste förundras. Det här är en uppbyggelsebok, inte så mycket för den kristna ton där finns, som för att den ingjuter tro hos läsaren på kärlekens och livets krafter. "Än hyllar döden livet" är titeln på en diktsamling av nobelpristagaren Nelly Sachs och jag tycker att så är verkligen fallet här. Inga strängar skorra falskt i denna sorgesång, så nykter och samtidigt så känslostark! Till det goda intrycket bidrar i hög grad formgivaren Olga Magnusson, som också svarar för illustrationer, som är av mycket omväxlande slag. Hon och Anna  Wilén och Votum skall ha stort tack för denna bok så rik och god! "  

                     Wermlandia No 3, 2012


"Men vilken fin bok! Jag hittade den på bokhandeln i Hedemora och den gick rakt in i mitt hjärta. Så fin och inspirerande. Jag köpte den direkt! Tack!!" 
VIKTORIA HASES DAHLIN I HEDEMORA

"Tack Anna Wilén och Olga Magnusson för en fantastisk bok! Som jag grät mig igenom alla sorgsna, förtvivlade, vackra, varma och hoppfulla ord, tankar och bilder. Så jobbigt och befriande det är att gå in i sorgrummet - och låta det ta plats i livet. Mitt rum har fått fler färger av er bok. Tack igen!"
ALEXANDRA LARSSON I KIL

"Idag har jag läst, tittat på bilderna och gråtit, fått underbara minnen och fått ett så ärligt uttryck för sorgen genom Annas texter. Jag är överväldigad! Jag är säker att jag kommer att kunna få användning för den här boken på många sätt, kanske främst i mitt jobb där jag möter många i sorg. Tack underbara ni för denna bok!!!"
HELENA SKOGSSTJÄRNA I HJÄRUP

"Jättefin bok! Läser den varje kväll om och om igen! Tack Anna för att du gett ut dina tankar i boken!"
ANNELI HEDWALL I FAGERÅS

"...Helt ärligt så känns er bok som en vän. Jag ransonerar läsandet. Tänker, betraktar och känner. Jag har ju tid med det. Annas texter får mig att känna. Dina bilder ger mig tröst och ro. Så Tack!"
LISE-LOTTE I HÖGLUND ADELÖV

"Väldigt fin bok och väldigt vackra bilder.
"Jag ville måla en träsked
så man anade Gud" - Boye.
Så upplever jag dina bilder."

KEFAS BERLIN, JÄRNA

0

 .